2015-08-06 22:36:00
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Νομίζετε ότι ξεμπερδέψαμε με τα καλοκαιρινά μπουρίνια; - Οι προγνώσεις για το επόμενο τριήμερο
Με άστατο καιρό θα κυλίσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες αλλά όχι σε όλη την Ελλάδα καθώς οι μπόρες και οι καταιγίδες θα εντοπίζονται κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες στην Ήπειρο-δυτική&κεντρική Μακεδονία ,δυτική&κεντρική Στερεά Ελλάδα αλλά και στην δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το weatheringreece.gr :

Παρασκευή 7/8/2015: Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός σχεδόν σε όλη την χώρα και κάποιες νεφώσεις μόνο στην Χαλκιδική,τις Σποράδες ,την ανατολική Θεσσαλία-Εύβοια μέχρι και την βορειοανατολική Στερεά Ελλάδα.

Προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί άστατος με μπόρες και καταιγίδες στην Ήπειρο ,την βορειοδυτική Θεσσαλία και πιθανώς την δυτική Στερεά Ελλάδα. Παρόμοια φαινόμενα τις απογευματινές ώρες και στην δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα και στην Κρήτη.


Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής προς το Σάββατο αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το ύψος της Χαλκιδικής,στις Σποράδες,την ανατολική Θεσσαλία-ανατολική Στερεά Ελλάδα-Εύβοια μέχρι και την ανατολική Πελοπόννησο.

Βροχές θα σημειωθούν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από την Λέσβο μέχρι και την Σάμο.

Σάββατο-Κυριακή 8-9/8/2015:

Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει η μέρα σε όλη την Ελλάδα εκτός από την ανατολική Ελλάδα και το Αιγαίο όπου θα υπάρχει κάποια συννεφιά η οποία θα δώσει μέχρι το μεσημέρι κάποιες μπόρες στην Εύβοια-ανατολική Στερεά Ελλάδα ενώ πιθανότητα υπάρχει για παρόμοια φαινόμενα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,και τα ορεινά των Κυκλάδων-Κρήτης.

Το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα της αστάθειας θα επηρεάσουν την δυτική κεντρική και νότια Πελοπόννησο καθώς και περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί όλες τις ημέρες στα 5-6 και τοπικά 7-8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ