2015-08-06 23:07:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Εξαργυρώσεις εισιτηρίων για την παράσταση των Τρωάδων
«Ατύχησε» στην κυριολεξία το βράδυ της Τετάρτης 5 Αυγούστου 2015 η παράσταση αρχαίου δράματος «Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, που επρόκειτο να παιχθεί για 2η συνεχόμενη βραδιά στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του 34ου φεστιβάλ Πάτρας 2015 – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του ΟΚΠΕ.

Το ξαφνικό μπουρίνι (έντονη νεροποντή, κεραυνοί και αέρας) χθες κατά τις 20.30 ανάγκασαν τους υπεύθυνους του Εθνικού θεάτρου, της αρχαιολογικής υπηρεσίας και τον επικεφαλής του Φεστιβάλ Πάτρας Ανδρέα Α. Ανδριόπουλο να ματαιώσουν και να ακυρώσουν την παράσταση. Μάλιστα είχαν προπωληθεί περισσότερα από 500 εισιτήρια ενώ την 1η παράσταση της περασμένης Τρίτης στο Αρχαίο Ωδείο είχαν παρακολουθήσει κοντά 800 θεατές.

Εξαργυρώσεις εισιτηρίων σύμφωνα με ανακοίνωση του 34ου Φεστιβάλ Πάτρας 2015, θα γίνεται από τα σημεία προπώλησης από την Πέμπτη 6/8 στις 12 το μεσημέρι και για χρονικό διάστημα δέκα ημερών. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο από το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, εξαργυρώσεις από το βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» στην οδό Αγ. Νικολάου 32. Τα σημεία προπώλησης είναι το θέατρο Λιθογραφείον, το κατάστημα Dur στην Μαιζώνος και Αγ. Νικολάου, το κατάστημα Music Station στη Ρ. Φεραίου 34 και το Discover στην οδό Πατρέως 30.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ