2015-08-07 20:16:10
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Ο Νίκος Αλέφαντος μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" για τον ερχομό του Καμπιάσο, κίνηση την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη για το διάστημα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού! 

Επίσης, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα του Ολυμπιακού Απολαύστε τον  : 

"Aυτά να τα βλέπουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, που είναι οι μεταγραφές τους;  Πείτε μου μία μεταγραφή που να βοήθησε τον Παναθηναϊκό με την Μπριζ. Ούτε μία! Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό; O Πέλκας και ο Κουλούρης του ΠΑΟΚ;

Ο Μαρινάκης με τις μεταγραφές που έχει κάνει φέτος μέχρι τώρα και με αυτές που θα κάνει ακόμα -διότι πιστεύω ότι θα φέρει και μεγάλο σέντερ μπακ και εξτρέμ- θα γεμίσει το Καραϊσκάκη. Θα τον αγαπήσει πιο πολύ ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο Καμπιάσο θα γίνει ηγέτης του Ολυμπιακού, είναι παλίκαρος και ιδανικός επαγγελματίας. 

Ελπίζω να μας βγει ο Φινμπόγκασον, ο Πάρντο δείχνει πολύ καλός, δικαιώνει τον προπονητή του Ολυμπιακού που τον έφερε. Ένα μεγάλο στόπερ χρειαζόμαστε.

Εκείνος που μου έχει βγάλει τα μάτια είναι ο Φορτούνης, είναι άλλος άνθρωπος. Μπάλα πάντα ήξερε, τεχνική πάντα είχε, τώρα όμως έχει γίνει και άντρακλας, το σώμα του το βλέπω πιο δυνατό, απέκτησε προσωπικότητα και με τα γένια μου θυμίζει... Μπενζεμά!

Ο Σαλίνο πολύ καλός, αναγεννήθηκε. Εμένα μου αρέσει και ο Μπουχαλάκης, πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη, τρομερό αριστερό πόδι έχει,μπαλαδόρος είναι, σωματικά προσόντα έχει, το μόνο που πρέπει να βελτιώσει είναι η έκρηξή του. Έχει δουλέψει πάντως, ήδη είναι πιο ευκίνητος και ταχύς.

Ο Αυλωνίτης έδειξε στην προετοιμασία εντυπωσιακή βελτίωση, μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αυτό το παλικάρι. Πρέπει όμως όλα αυτά τα παιδιά στα στόπερ ένα μεγάλο ξένο σέντερ μπακ δίπλα τους.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, ο Σίλβα, μου δείχνει διαφορετικά πράγματα από τους προηγούμενους. Δουλεύει στην ταχύτητα, κλείνει τους χώρους και όταν πάρει τη μπάλα η ομάδα, φεύγουν βολίδες τέσσερις παίκτες μπροστά. Και αλλάζουν θέσεις, αλλάζουν γρήγορα την μπάλα, πατάει ο Ολυμπιακός με περισσότερους παίκτες από πριν την περιοχή. Και πρεσάρουν. Νομίζω ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να φτιάξει πολύ καλή ομάδα φέτος, που θα τη χαιρόμαστε. Και άσε τους άλλους να κάνουν δυσφημιστικές εκπομπές".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ