2015-08-09 09:39:12
Φωτογραφία για ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΧΑΛΚΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΤΗΣ!»
Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο του Καζάν και μαζί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο, κάνοντας όλη την Ελλάδα υπερήφανη!

Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του Χάλκινου Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν, προς την Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Όλοι στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και διπλά χαρούμενοι, που οι περισσότεροι συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας για τον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, ανήκουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Θοδωρή Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη, Μανώλη Μυλωνάκη, Γιώργο Δερβίση, Κώστα Γενηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Κυριάκο Ποντικέα, Βαγγέλη Δελακά, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλε Κολόμβε, Αλέξανδρε Γούνα, Άγγελε Βλαχόπουλε και Στέφανε Γαλανόπουλε σας ευχαριστούμε από καρδιάς που υψώσατε ψηλά την Ελληνική σημαία και μας κάνατε όλους υπερήφανους!


Η Εθνική Ελλάδος πόλο ανδρών με 11 από τους 13 αθλητές της, να αποτελούν την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού και με προπονητή τον Θεόδωρο Βλάχο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν, αφού στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και μετά από ένα φοβερό αγώνα, κέρδισε την Ιταλία στα πέναλτι με συνολικό σκορ 11-9 ενώ στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 7-7.

Η Εθνική μας ομάδα η οποία στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα προηγούνταν στο σκορ, με τους Έλληνες αθλητές να κάνουν κατάθεση ψυχής, κρατώντας τους Ιταλούς σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης. Ο αγώνας μπορεί να είχε πάρει διαφορετική τροπή, αν στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν υπήρχε αυτή η επιθετική αδράνεια και η ατυχία, μιας η μπάλα σταμάτησε δυο φορές στα δοκάρια των Ιταλών.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι Ιταλοί αστόχησαν δυο φορές (Βελόττο δοκάρι και Ντι Φλούβιο, απέκρουσε ο Κωσταντίνος Φλέγκας), σε αντίθεση με τους Έλληνες διεθνής οι οποίοι σφράγισαν την νίκη με το πέναλτι του Βλαχόπουλου.

Ελλάδα - Ιταλία = 11 - 9 (κ.α. 7-7)

Τα Οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 4-4, 0-1 (πεν. 4-2)

Ελλάδα (Βλάχος): Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 1, Αφρουδάκης 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 4.

Ιταλία (Καμπάνια): Ντι Φούλβιο 1, Βελόττο 1, Φιλιόλι 2, Φοντέλι 1, Λουόγκο 1, Αϊκάρντι 2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ