2015-08-09 14:31:24
Φωτογραφία για BOMBA στην ελληνική showbiz - Παντρεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου [photo]
Μια φωτογραφία μαζί με τον Ανδρέα Καψάλη... την οποία ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram αλλά κυρίως το σχόλιο που τη συνόδευε… πυροδότησαν τις φήμες ότι έγιναν επίσημα σύζυγοι!

“Me and my husband” έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας και τα σχόλια με ευχές για τους «νιόπαντρους» έπεσαν βροχή από τους fans της.

Πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να ντύνεται νύφη κατά καιρούς αλλά φαίνεται πως η «ώρα η καλή» ήρθε τώρα!

Bέβαια, η αλήθεια είναι ότι η Έλενα είχε πει ότι ο σύντροφός της, της είχε κάνει πρόταση γάμου. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Θα έρθει η στιγμή που θα γίνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πιο παλιά δεν το πολυσκεφτόμουν! {..} Όταν λοιπόν μου έγινε μία πολύ ωραία πρόταση γάμου όλο αυτό μετατράπηκε σε παραμύθι! Έγινε όμορφο όλο αυτό το πράγμα και σκέφτομαι τελείως διαφορετικά το γάμο» ήταν οι δηλώσεις της, τον Οκτώβριο του 2014, σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ο πρώην σύντροφός της επί δεκαετίας, Τόνι Μαυρίδης,με τον οποίο είναι σε δικαστική διαμάχη, ντύνεται γαμπρός στις 29 Αυγούστου, στο πλευρό της Ευαγγελίας Καραμπατζάκη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ