2015-08-09 15:14:19
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...
Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, μιλώντας μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Πόλο Ανδρών στο Καζάν.

Την άποψη ότι το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική Πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Καζάν είναι μόνο η αρχή εξέφρασε ο πολίστας του Ολυμπιακού, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον για τις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τεράστια αυτή επιτυχία. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Και να ξέρετε ότι κάναμε την αρχή, διότι λογικά ακολουθούν κι άλλες διακρίσεις. Υπάρχει και συνέχεια. Είμαστε αήττητοι κόντρα σε όλες τις μεγάλες δυνάμεις που αντιμετωπίσαμε (χάσαμε μόνο από την Κροατία στα πέναλτι στον ημιτελικό). Αλλά παίζουμε και ωραίο πόλο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής περιφερειακός των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:

«Επιτέλους, κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο. Δώσαμε δείγματα μεγάλης ομάδας. Είμαστε δεμένοι σαν μια γροθιά και οι 13 και ο καθένας παίζει για τον άλλον και δίνει για τον συμπαίκτη του τα πάντα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή, πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και αυτό μας έφερε τόσο ψηλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ