2015-08-10 11:09:42
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ασέβεια: Ξέθαψαν το σώμα του ΘΡΥΛΟΥ της Φόρμουλα 1
Ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ πριν τον «Σούμι» Ο Άυρτον Σένα πριν τον βραζιλιάνο ημίθεο. Ο κορυφαίος, κατά πολλούς, πιλότος που έχει μπει ποτέ σε μονοθέσιο της Φόρμουλα 1. Ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο κατέκτησε στην καριέρα του 5 παγκόσμιους τίτλους τη δεκαετία του '50 με 4 διαφορετικές ομάδες και αυτό, από μόνο του, του δίνει μία θέση στο πάνθεον της μηχανοκίνητης ιστορίας.

Δεδομένης της υπέρλαμπρης καριέρας του, ο Αργεντινός σούπερ σταρ κινούνταν περισσότερο στα ευρύτερα νερά του πλούτου, παρά της φτώχειας, ενώ και οι επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο προφανώς μετρούνταν στα δάχτυλα πολλών χεριών, αντί για ένα (αν και διατηρούσε επί σειρά ετών δεσμό με την Αντρέα Μπερουέτ). Αυτά, ωστόσο, έπαψαν να τον απασχολούν τον Ιούλιο του 1995, όταν άφησε για πάντα τον μάταιο τούτο κόσμο.

Για πάντα, είπατε; Λάθος: το δικαστήριο της Μαρ Ντελ Πλάτα διέταξε την εκταφή του σώματος του Φάντζιο, μετά την αίτηση που έκανε ο γιος της Μπερουέτ, Όσκαρ Εσπινόζα, προκειμένου να διεξαχθεί τεστ DNA για ν' αποδειχτεί αν είναι και παιδί του Αργεντινού ή όχι.


Η εκταφή ολοκληρώθηκε και απομένουν τ' αποτελέσματα, όμως ο 77χρονος, σήμερα, Εσπινόζα δεν είναι ο μόνος που επιθυμεί τη διεξαγωγή του τεστ πατρότητας: ο 73 Μαΐων Ρούμπεν Βάσκες θέτει κι αυτός... υποψηφιότητα για γιος του πεντάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, αν και δηλώνει πως δεν τον απασχολούν τα χρήματα που άφησε πίσω του ο Χουάν, παρά μόνο το να πάρει το επίθετο «Φάντζιο» για το υπόλοιπο της μακράς, προφανώς, ζωής του.

Η μαύρη «κωμωδία» που διαδραματίζεται εδώ και λίγους μήνες αναμένεται, λοιπόν, να ρίξει τίτλους τέλους λίαν συντόμως όταν μαθευτούν τ' αποτελέσματα του τεστ. Μετά, το θέμα θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.

Ει δυνατόν, με ταχύτητα παρόμοια μ' αυτήν που κινούνταν ο Φάντζιο στις πίστες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ