2015-08-10 14:34:07
Φωτογραφία για Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών ο Γιώργος Κωνσταντίνου
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, αναφέρθηκε στο πώς νιώθει για την ηλικία του  Παρότι έχετε συμπληρώσει τα 80 χρόνια της ζωής σας, πολλοί ξαφνιάστηκαν που διαφημίζετε προϊόν υγείας για ηλικιωμένους.

«Ούτε κι εγώ την αισθάνομαι την ηλικία μου. Ίσως γιατί δεν έχω τα προβλήματα που έχει ένας μεγάλος άνθρωπος - προβλήματα στην κίνηση ή στο μυαλό. Δεν τα ξέρω αυτά τα προβλήματα.

 Έχω τη διάθεση του 50χρονου, για να μην πω του 40χρονου και φανεί υπερβολικό. Αλλά αυτό το “ακαθόριστο” της ηλικίας μου μάλλον μου έχει κοστίσει».

 Δηλαδή;

«Ο Κώστας Βουτσάς, για παράδειγμα, που είναι φίλος μου, έχει καθορίσει την ηλικία του και γι’ αυτό έχει συνεχώς δουλειά. Σ’ εμένα ανέκαθεν μου έλεγαν: “πού να σε κατατάξουμε; Είσαι νέος αλλά δεν φαίνεσαι πολύ νέος. Γέρος δεν φαίνεσαι τι θα κάνουμε με σένα;”».

Απαιτούνται θυσίες για να πετύχει κάποιος;

«Δεν είναι θυσία το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Στο ξεκίνημά σας, σας απέρριψαν απ’ το Εθνικό ως “ατάλαντο”».

 Απογοητευτήκατε τότε;

«Καθόλου. Εκείνη την εποχή, με τη φλόγα που είχαμε, δεν μπορούσαμε να πάρουμε στα σοβαρά καμία κριτική. Δε σταμάτησα τις προσπάθειές μου. Ήταν άλλωστε “αστείο” αυτό που μου ζητούσαν: να παίξω με στόμφο και ρητορία. Εγώ έπαιζα όπως θα έπαιζα σήμερα. Ο συγχωρεμένος Γιώργος Ζωγράφος που μπήκε μετά από μένα στις εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια έγινε τραγουδιστής, μπήκε πρώτος στο Εθνικό. Αλλά δεν τον “ζήλεψα”»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ