2015-08-10 15:52:15
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΧΑΣΑΝ ΜΕ ΚΑΜΠΙΑΣΟ!
Ο Καμπιάσο είναι μόλις λίγες μέρες στο Ολυμπιακό, αλλά έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες!

Το φοβερό με τον Αργεντίνο είναι ότι λειτουργεί λες και ήταν... χρόνια στην ομάδα, ενώ στην πραγματικότητα δεν ξέρει ακόμα καλά-καλά τα ονόματα των περισσότερων συμπαικτών του!

Παρόλα αυτά, δίνει συνεχώς οδηγίες σε πολλούς παίκτες, ενώ έχει αρχίσει ήδη να παίζει το ρόλο του... "δασκάλου" στους μικρότερους και πιο άπειρους ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Οι παραστάσεις του Καμπιάσο άλλωστε είναι τεράστιες και ο Αργεντίνος θέλει να τις μεταδώσει στους υπολοίπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τις ...φωνές έχει προλάβει να βάλει ο Καμπιάσο, προκειμένου να παρατηρήσει ή να εμψυχώσει κάποιον κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Όπως θα έκανε, δηλαδή, οποιοσδήποτε παίκτης με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Στο Λιμάνι ανέμεναν από τον Καμπιάσο να αναλάβει αρχηγικά καθήκοντα, αλλά δεν περίμεναν σε καμία των περιπτώσεων αυτό να γίνει από την πρώτη κιόλας προπόνηση! Κάτι που -αν μη τι άλλο- δείχνει και την όρεξη του παίκτη να παίξει ενεργό ρόλο στη νέα του ομάδα και να αναλάβει τις ευθύνες που έχει μια ηγετική θέση στον Ολυμπιακό!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ