2015-08-11 01:17:56
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ OYTE ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Η ΑΛΚΜΑΑΡ
Την πληροφορία πως η Άλκμααρ δεν προτίθεται να πουλήσει τον αρχηγό της, Τζέφρι Χουβελέου, μετέφερε στο "Gazzetta.gr" εκπρόσωπος της εταιρείας όπου ανήκει ο παίκτης.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος Ολλανδός σέντερ μπακ γράφτηκε στον Τύπο της χώρας του για τον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο Τζέφρι Χουβελέου που εκπροσωπείται από την Sports Entertainment Group, στην οποία ανήκει και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, εκτός από ένα πολύ βασικό στέλεχος της Άλκμααρ είναι και αρχηγός της.

«H Άλκμααρ δεν πουλάει τον Χουβελέου. Δεν έχει τέτοια πρόθεση», ήταν η πρώτη αντίδραση του εκπροσώπου της.

«Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός αναζητάει στόπερ στο στιλ του Τζέφρι στην Ολλανδία. Πως ψάχνει αμυντικούς και σε αυτήν την αγορά. Είναι λογικό λοιπόν να ρωτάει για διάφορους παίκτες. Εξάλλου για τον Χουβελέου και πέρυσι και φέτος ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη. Από την μεριά μας δεν έχουμε κάτι ουσιώδες από μεριάς της ελληνικής ομάδας ούτε συζητήσεις για τον παίκτη», συνέχισε σχετικά.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ολλανδίας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΖ έως το 2018. Πάντως αναφορά για το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη στον Ολυμπιακό δεν έγινε. Στο Λιμάνι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους δύο στόπερ που θέλουν να κλείσουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και η προσπάθεια, οι διεργασίες και οι διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας συνεχίζονται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ