2015-08-11 09:00:17
Φωτογραφία για Ο ΠΕΤΓΟΥΕΪ... ΕΞΗΓΕΙ!
Η νέα σεζόν θα βρει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να αγωνίζεται στη Σάσαρι, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να μιλά για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Ο «Air Georgia» εξήγησε γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάσαρι.

«Για τον τρόπο παιχνιδιού της και την κατανόηση του προπονητή», είπε αρχικά ο Πέτγουεϊ στη «Nuova Sardegna» και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «είδα λίγα παιχνίδια την περσινή σεζόν και πιστεύω πως η ομάδα μού ταιριάζει. Γνωρίζω πως έγιναν πολλές αλλαγές από πέρσι, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η χημεία. Μετά θα μπορούσα να πω πως χρειαζόμουν να έχω λίγο περισσότερα λεπτά, αλλά αυτό είναι μία άλλη υπόθεση».

Επίσης, ο Πέτγουεϊ ρωτήθηκε για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να τρέχω, να σπρώχνω και να παλεύω κι ελπίζω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο, γιατί όλο αυτό είναι λειτουργικό για την ομάδα. Γνωρίζω πώς να είμαι επικίνδυνος πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Μου αρέσει να απομακρύνομαι από την ρακέτα να χτυπάω από μακριά».

Οσον αφορά για το βραβείο του πιο δημοσιογραφικού παίκτη που έχει στο παλμαρέ του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τόνισε: «Σημαίνει πως μου αρέσει να είμαι διαθέσιμος εκτός γηπέδου και ειδικά για τους φιλάθλους, με τους οποίους πάντα έχω πολύ καλή σχέση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ