2015-08-11 10:14:09
Φωτογραφία για ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο φιλικό της ομάδας Νέων στην Μαγνησία.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στη Νέα Αγχίαλο η Κ-20 του Ολυμπιακού έμεινε στο 0-0 με τον ΓΣ Πύρασος. Η ομάδα του Πειραιά είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ με τον Πλέγα, τον Ρανγκέλοφ και τον Τόλι αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας τόνισε: «Ήταν ένα δυνατό φιλικό αλλά σε κακό γήπεδο και με πολύ ζέστη. Δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα αλλά θέλουμε δουλειά. Η προετοιμασία στο Πήλιο ολοκληρώθηκε και εισερχόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το Πρωτάθλημα. Η ομάδα θ’ ανεβαίνει συνεχώς. Υπάρχει όρεξη απ’ όλους και τα παιδιά έχουν κατανοήσει τον στόχο»

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΥΡΑΣΟΣ: Βαν ντε Γουίχε (36′ Χαλάτσης), Μπόρας (36′ Χατζητρακόσιας), Κόκκαλης (36′ Αχ. Δαμάσκος-67′ Κουρτέλης), Στεφανής, Μπασδάνης (36′ Πλαστάρας), Βαγγελάκος (43′ Σπύρου), Μαλακασιώτης (61′ Ζαρίφης), Χρ. Δαμάσκος (20′ Καρακώστας), Π. Κοντοβάς (36′ Σαμαράς), Αναστασίου (59′ Μακανίκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Τόλι, Βατουσιάδης, Ρέτζος, Φουάσης, Πλέγας, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Κουγιός, Ρανγκέλοφ/ Βάρκας, Βρουσάι, Μακροστέργιος, Τζουμάκης, Τσιλίκης, Χαντζάρας, Χρήστου, Μπέτσας, Θυμιανός, Δερμιτζάκης, Γαβαλάς, Σταματόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ