2015-08-12 09:16:23
Φωτογραφία για Η Intel σχεδιάζει να φέρει τους Xeon CPUs σε laptops!
Όταν ακούμε το όνομα Intel Xeon, αμέσως στο μυαλό μας έρχονται μεγάλα workstations και πανίσχυροι servers, καθώς πρόκειται για τη σειρά των επεξεργαστών της Intel οι οποίοι δεν απευθύνονται στο μέσο καταναλωτή, αλλά αποτελούν τη βάση για μεγάλα επαγγελματικά συστήματα (ως γνωστόν οι κοινοί θνητοί προτιμούν τις CPUs της οικογένειας Core). H Intel πρόσφατα ανακοινώσε ότι στα άμεσα σχέδια της είναι να φέρει τα Xeon chipsets σε laptops! Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις δυνατότητες και τα tech specs των εν λόγω επεξεργαστών, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Intel ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι θα βασίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική των high-end Skylake.

Ουσιαστικά η Intel αναμένεται να συνενώσει στοιχεία από τους "επαγγελματικούς" Xeon Processors και να τους εμπλουτίσει με την ευελιξία και την καλύτερη θερμική και ενεργειακή συμπεριφορά των Skylake, για αυτό και λογικά οι νέοι επεξεργαστές που θα προκύψουν το πιθανότερο είναι να απευθύνονται στους power-users που ζητούν πολλά περισσότερα από το laptop τους από ένα απλό σερφάρισμα στο web
. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, η φρέσκια laptop-edition των Xeon θα είναι σε θέση να διαχειριστεί πολλαπλά 4K displays και δεν αποκλείεται να δούμε εκδόσεις με περισσότερους από 4 πυρήνες. Όπως έγινε γνωστό, οι updated και mobile Intel Xeon processors για laptops αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στο φθινόπωρο και δεν σας κρύβουμε ότι είμαστε αρκετά περίεργοι να δούμε τις δυνατότητες τους στη πράξη!

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ