2015-08-12 15:41:42
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ είναι τα 10 καλοκαιρινά βάσανα κάθε γυναίκας...
Κάθε χρόνο, οι γυναίκες περιμένουν πώς και πώς... να έρθει το καλοκαίρι για να αρχίσουν τα μπάνια στη θάλασσα, την ηλιοθεραπεία και να πάνε διακοπές. 

Ωστόσο, όπως καθετί, έτσι και το καλοκαίρι έχει τα αρνητικά του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σε όλες τις γυναίκες προβλήματα που τις κάνουν να… αγανακτούν! 

Τα σουτιέν λερώνονται από ιδρώτα, το μακιγιάζ ξεβάφει λόγω της αφόρητης ζέστης και η διαρκής ανάγκη για αποτρίχωση, είναι ενδεικτικά παραδείγματα που κάνουν τις γυναίκες να «βλαστημούν την ώρα και τη στιγμή» που έφτασε το καλοκαίρι. Δείτε τα 10 πιο συνηθισμένα προβλήματα που «ενώνουν» τις γυναίκες κατά τους καυτούς, καλοκαιρινούς μήνες.

Επιχείρηση: Αποτρίχωση

Τα σορτσάκια, τα μαγιό και τα φορέματα συνιστούν αγαπημένα καλοκαιρινά ρούχα, αλλά για να τα φορέσουμε, υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση: η αποτρίχωση. Τα καλοκαίρια, οι γυναίκες ξοδεύουν αρκετό μέρος του χρόνου τους μέρα παρά μέρα για να απαλλαχθούν από τις τρίχες των ποδιών και άλλων σημείων του σώματος για να κυκλοφορούν «με το κεφάλι ψηλά»!


Στάμπες ιδρώτα στο σουτιέν

Η εξουθενωτική ζέστη κάνει τις γυναίκες να «στάζουν» από τον ιδρώτα, γεγονός που -ενίοτε- αντικατοπτρίζεται στο σουτιέν. Από το πρόβλημα αυτό, συνήθως πάσχουν οι γυναίκες με μεγάλο στήθος

Το μαγιό που... σφηνώνει

Όσο απολαμβάνει μια γυναίκα το μπάνιο στη θάλασσα, τόσο μπορεί να ενοχληθεί τη στιγμή που βγαίνει από αυτήν εξαιτίας του μαγιό που σφηνώνει σε περίεργα σημεία. Τότε, είναι αναγκασμένη να το «ξεκολλήσει» με τα χέρια, προσπαθώντας παράλληλα να είναι διακριτική, ώστε να μην την κοιτάνε περίεργα οι θαμώνες της παραλίας.

Κυτταρίτιδα: Ο εφιάλτης επιστρέφει..!

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι προβληματίζονται εντονότερα, μιας και οι βουτιές στην παραλία εκθέτουν το σώμα στα αδιάκριτα βλέμματα. Φοβούνται ότι θα τους ασκηθεί κριτική και ασυναίσθητα ψάχνουν τρόπους να «κρύψουν» τα σημεία με κυτταρίτιδα. (Το άγχος είναι απόλυτα κατανοητό, όμως πρέπει όλες να αγαπάμε το σώμα μας και να είμαστε περήφανες για αυτό!)

Μικρές φθορές στα βαμμένα νύχια

Οι γυναίκες βάφουν πιο συχνά τα νύχια τους τις καλοκαιρινές ημέρες, επειδή φοράνε ανοιχτά παπούτσια, αλλά και για να βγουν ομορφότερες στην παραλία. Όμως, το καλοκαίρι τα νύχια ξεβάφουν πανεύκολα εξαιτίας της άμμου και της θάλασσας και οι γυναίκες αναγκάζονται να τα ξαναβάφουν. Έτσι, η αγάπη για τα βαμμένα νύχια καταλήγει σε μια διαρκή μικρο-ταλαιπωρία.

Το «μεταλλαγμένο» μακιγιάζ

Ζέστη ίσον ιδρώτας, με άλλα λόγια πασαλειμμένο μακιγιάζ και απελπισία! Οι κόποι των γυναικών χαραμίζονται, εφόσον ακόμα κι αν έχουν πετύχει το τέλειο βάψιμο (που θα τους παίρνει 10-20 λεπτά), αυτό θα χαλάσει από τον ιδρώτα. Το αποτέλεσμα: μολύβι και μάσκαρα που «τρέχει» στα μάτια, αφήνοντας μαύρα σημάδια και κάνει τις γυναίκες να μοιάζουν με κλόουν.

Ταλαιπωρημένα πόδια

Οι σκασμένες φτέρνες και οι σκληρές πατούσες εξαιτίας της καυτής άμμου και των ανοιχτών παπουτσιών ακυρώνουν κάθε προσπάθεια καλλωπισμού των ποδιών. Αν πληρώνετε δε για πεντικιούρ, τότε η στεναχώρια θα είναι μεγαλύτερη!

Μαλλιά που μπερδεύονται στα γυαλιά ηλίου

Αφήσατε τα γυαλιά ηλίου πάνω στο κεφάλι σας να στηριχθούν για λίγο, ξαφνικά αποφασίζετε να τα φορέσετε και εκείνα μπλέκονται στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα από τα πιο κοινά καλοκαιρινά προβλήματα που αναγκάζει τις γυναίκες να ξοδεύουν αρκετή ώρα στο να προσπαθούν να ξεμπλέξουν τον «γόρδιο δεσμό».

Ιδρώτας εξαιτίας των μαλλιών

Το καλοκαίρι είναι σκληρή περίοδος για όσες έχουν μακριά μαλλιά, εφόσον οι τρίχες ιδρώνουν τον αυχένα, προκαλώντας δυσφορία. Ακόμη κι αν έχετε περιποιηθεί τα μαλλιά σας κάνοντας κάποιο περίτεχνο χτένισμα, αργά η γρήγορα θα τα πιάσετε σε ένα γρήγορο κότσο για να ανακουφιστείτε από τη ζέστη και τον ιδρώτα.

«Ατυχές μαύρισμα»

Οι βόλτες στον καλοκαιρινό ήλιο ενδέχεται να οδηγήσουν μερικές φορές σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα είναι το ατυχές μαύρισμα που αποκτάται εξαιτίας μιας μπλούζας, ή ακόμα και εξαιτίας σανδαλιών. Στο τέλος, η εμφάνιση είναι ελαφρώς κωμικοτραγική, με το σώμα να γεμίζει σχεδιάκια.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ