2015-08-12 16:12:20
Φωτογραφία για Έρχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 9 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα - Τιμές εισιτηρίων
Ευτυχώς σιγά σιγά μετά τη μεγάλη αναστάτωση που επήλθε με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τα capital control και την ακύρωση πολλών πολιτιστικών event, κάποιες συναυλίες και παραστάσεις προγραμματίζονται κανονικά για το τελευταίο διάστημα του φετινού δύσκολου είναι αλήθεια καλοκαιριού.

Η αγαπημένη του κοινού Ελεωνόρα Ζουγανέλη, κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη μετά την θεατρική της απόπειρα όπου υποδύθηκε στο Εθνικό την Εντίθ Πιάφ με επιτυχία και τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου ενώ τα σχόλια στον Τύπο ήταν θριαμβευτικά, ξανασυναντάει τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

Με τίτλο «Που θα πάει αυτή η βαλίτσα» η 32χρονη Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει ανά την Ελλάδα, με τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου της σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.


Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Κι όπως σε κάθε εμφάνιση της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη.

Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που έχουμε λατρέψει από τη προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και οι Πατρινοί καθώς προγραμματίζεται συναυλία της στην Πάτρα, στα Παλαιά Σφαγεία – πρώην Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.30. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν σύμφωνα με το viva.gr, 13 και 10 ευρώ.

Με κάθε εμφάνισή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει τη δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’ αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ