2015-08-12 23:12:32
Φωτογραφία για Αχαΐα-ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Γιαννισκάρι – Κατευθύνεται προς Καλογριά - Σκληρή μάχη με τις φλόγες
23:05 Σε εξέλιξη παραμένει αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Γιαννισκάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest κινείται δυτικά προς την Καλόγρια ωστόσο παραμένει ακόμα ψηλά και σε απόσταση από το δάσος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ακόμα ένα μέτωπο που δυσκολεύει τους Πυροσβέστες και η μάχη τους με τις φλόγες αναμένεται ολονύχτια.

21:55 Άλλαξε η διεύθυνση του ανέμου στην περιοχή της πυρκαγιάς και πλέον η φλόγες κατευθύνονται προς το δάσος της Καλογριάς. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις τώρα δίνουν μάχη να δημιουργήσουν «ανάχωμα» και να μην περάσει η φωτιά στο δάσος.

21:05 Φωτιά στο Γιαννισκάρι Αχαΐας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άνδρες καθώς και πεζοπόρο τμήμα.

Παράλληλα όσο το επέτρεπε το φως της ημέρας στην κατάσβεση συμμετείχαν και δύο αεροσκάφη. Η πυρκαγιά φαίνεται να ελέγχεται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ