2015-08-13 17:51:43
Φωτογραφία για ΝΤΡΟΠΗ: Ρατσιστική επίθεση σε αλλοδαπή επιβάτη εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ...
Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς φέρεται να έπεσε μια γυναίκα επιβάτης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ πριν από λίγο Όπως κατήγγειλε αναγνώστης στο thestival.gr, λίγο μετά τις 15:30 σημειώθηκε ρατσιστικό επεισόδιο στο λεωφορείο της γραμμής 2 που εκτελούσε το δρομολόγιο προς τον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας ανέβηκε από τη στάση της Μπότσαρη και με την είσοδό του στο λεωφορείο επιτέθηκε φραστικά σε αλλοδαπή γυναίκα επιβάτη επειδή εκείνη ήθελε... να καθίσει!

Ο άντρας άρχισε να φωνάζει λέγοντας "δεν φτάνει που ήρθατε παράνομα στη χώρα, θέλετε και να καθίσετε. Μας κλέψατε τα λεφτά, μας κλέψατε τις δουλειές, τώρα θέλετε να μας κλέψετε και τις θέσεις" και απευθυνόμενος στη γυναίκα είπε: "Ήρθες στη χώρα μου και θες να κάτσεις; Όχι! Να μείνεις όρθια!".

Ο άνδρας συνέχισε να κάνει ρατσιστικά σχόλια φωνάζοντας, όμως η γυναίκα δεν έδωσε συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης, τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες "πάγωσαν", με αποτέλεσμα να μην υπερασπιστεί κανείς τη γυναίκα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ