2015-08-14 07:16:00
Φωτογραφία για Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
«Τα μέτρα που περιλαμβάνει το τρίτο μνημόνιο Τσίπρα κονιορτοποιούν όσα δεν πρόλαβαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την συμφωνία χρηματοδότησης της χώρας.

«Το τρίτο μνημόνιο είναι πια γεγονός με τις υπογραφές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και τη σύμπραξη Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού που θα προχωρήσουν στον σφαγιασμό του λαού», υπογράμμισε σημειώνοντας ότι «Η νέα συμφωνία βαθαίνει τη φτώχεια του λαού και δίνει ώθηση στην καπιταλιστική ανάπτυξη».

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση με τον ελληνικό λαό να δέχεται επίθεση με προφανή στόχο να τον αλυσοδέσουν για τα επόμενα 50 χρόνια. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλπικη», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας σημειώνοντας ότι «Η αστική τάξη πριν κάτσει στο τραπέζι έχει στο νου της πολλά γεύματα. Γνώριζαν τις αντοχές της κυβέρνησης Τσίπρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δηλωμένος δικός τους», είπε χαρακτηριστικά. «Το μνημόνιο που φέρνετε είναι η προδοσία των λαϊκών συμφερόντων», εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, ενώ κατηγόρησε τη Ν.Δ. για «μικροσπαραγμό» και τους Ανεξάρτητους Έλληνες για κροκοδείλια δάκρυα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ