2015-08-14 15:24:21
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ... ΑΦΗΣΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Σε μία εβδομάδα περίπου ξεκινάει το πρωτάθλημα και οι περισσότερες ομάδες... τρέχουν ακόμα για να κλείσουν τα ρόστερ τους.

Ακόμα και ο Ολυμπιακός, που ήδη έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές προσθήκες, αναζητά κάποιες κινήσεις, ενώ απομένει και η οριστική απόφαση του Μάρκο Σίλβα για τους παίκτες που θα κρατήσει στο ρόστερ του.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που προπονούνται στο Ρέντη και είναι δεδομένο πως κάποιοι θα... «κοπούν», ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, το πιθανότερο ως δανεικοί. Όσοι λοιπόν δεν «χωράνε» στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, είναι πολύ πιθανό να παίξουν τη φετινή χρονιά σε άλλη ομάδα, ίσως και ελληνική.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Κολοβός, ο οποίος, όπως έχουμε αναφέρει, δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο Μάρκο Σίλβα δεν του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, ενώ ήταν και... άτυχος, καθώς ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω. Για αυτό λοιπόν ήδη πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΣ Γιάννινα!


Ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι πιο πιθανό να συνεχίσει στην Τρίπολη Τον Κολοβό "προξένεψε" στον Αστέρα ο Δημήτρης Τερζόπουλος, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν ασισταντ του Στάικου Βεργέτη. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον παίκτη και θεωρεί πως μπορεί να τον πείσει να πάει στην Τρίπολη.

Βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό... «κόλλημα», καθώς οι Αρκάδες δεν θέλουν να έχουν δανεικούς στο ρόστερ τους από την Ελλάδα. Αυτό έχει αποφασίσει η διοίκηση και πολύ δύσκολα θα το αλλάξουν. Να τον αγοράσουν πάντως μπορούν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ