2015-08-14 16:00:05
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ... ΜΑΡΤΙΝΕΣ!
Ο Νίκολας Μαρτίνες καλείται να... ξεκαθαρίσει την υπόθεση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση.

Κι αυτό πρέπει να γίνει εντός των αμέσως επόμενων ωρών!

Ουσιαστικά έχει δοθεί... τελεσίγραφο στον Αργεντινό επιτελικό μέσο του Ολυμπιακού να εξασφαλίσει τον δανεισμό του και να απαντήσει στην «Κυρία» μέχρι σήμερα (Παρασκευή 14 Αυγούστου) το απόγευμα στις 17:00. Διαφορετικά... θα στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις.

Οι όποιες προσπάθειες από πλευράς Ανόρθωσης δεν καρποφόρησαν. Παρόλο που έγινε αποδεκτή η πρόταση για κάλυψη μέρος του συμβολαίου του Μαρτίνες με το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, δεν υπήρξε απάντηση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού!

Αρχικά οι κυανόλευκοι είχαν προτείνει 160 χιλιάδες ευρώ, οι ερυθρόλευκοι αντιπρότειναν 200 χιλιάδες ευρώ, ποσό που η διοίκηση Πουλλαΐδη διεμήνυσε ότι μπορούσε να καλύψει, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Δεν πήρε όμως καμία απάντηση γεγονός που ίσως παραπέμπει στο ενδεχόμενο ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δανείσουν τον παίκτη σε άλλη ομάδα.


Ως... ύστατη προσπάθεια, σε επικοινωνία με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή του ζητήθηκε να διευθετήσει τον δανεισμό του και να απαντήσει μέχρι τις 17:00 σήμερα το απόγευμα.

Την ίδια ώρα κι ενώ οι ενδείξεις ότι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό οδηγούνται σε ναυάγιο, ο Σταν Φαλξ και ο Αντρέ Πάους έπιασαν δουλειά για το «Plan C» (πρώτος μεγάλος στόχος ήταν ο Ντιέγκο Μπουονανότε και δεύτερος ο Νίκολας Μαρτίνες) στη θέση του επιτελικού μέσου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο προπονητής της Ανόρθωσης «τρέχουν» ταυτόχρονα και το θέμα της απόκτησης αριστερού εξτρέμ, αφού ούτε το «σίριαλ Αλβαρίνιο» είχε αίσιο τέλος για αυτούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ