2015-08-14 19:03:32
Φωτογραφία για Κρήτη: Δικαιώθηκαν οι μαθητές για την εκδρομή που δεν έγινε ποτέ
Τρεις μήνες μετά το περιστατικό που είχε τραβήξει τα βλέμματα όλης της Ελλάδος, με το τουριστικό γραφείο που "κρέμασε" τους μαθητές του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, οι μαθητές δικαιώνονται τουλάχιστον οικονομικά.

Μόλις την περασμένη βδομάδα, οι μαθητές κατάφεραν και πήραν τα χρήματα που είχαν δώσει στο τουριστικό γραφείο και ήταν συνολικά 20.785 ευρώ!

Θυμίζουμε ότι τότε, ο εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου της πόλης, το οποίο είχε αναλάβει τη διοργάνωση της 7ήμερης εκδρομής μαθητών της Β΄ Τάξης Γενικού Λυκείου του Ηρακλείου στην Κωνσταντινούπολη, επικοινώνησε με τους υπευθύνους καθηγητές ανακοινώνοντάς τους ότι δεν είχε τη δυνατότητα να οργανώσει την εκδρομή, λίγες μόλις ώρες πριν... από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Η είδηση είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην σχολική κοινότητα, καθώς όχι μόνο οι μαθητές εκείνη τη στιγμή έμεναν χωρίς λεφτά, αφού είχαν δώσει τα 20.800 ευρώ στο συγκεκριμένο γραφείο για τη διοργάνωση της εκδρομής αλλά έμενε εκτεθειμένη και η ίδια η σχολική μονάδα δεδομένου ότι το ταξίδι της στην Πόλη θα γινόταν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius.


Όπως επισήμαναν, τίποτε δεν προμήνυε τη δυσμενή αυτή εξέλιξη. Το μεσημέρι οι υπεύθυνοι καθηγητές για την εκδρομή τακτοποιούσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και ξαφνικά ειδοποιήθηκαν από εκπρόσωπο του γραφείου ότι το ταξίδι δεν μπορεί να γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εις βάρος του συγκεκριμένου γραφείου έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές του σχολείου ενώ την ίδια ώρα, το τουριστικό γραφείο ανέφερε ότι είχε πέσει… θύμα τουριστικών πρακτόρων της Αθήνας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ