2015-08-14 23:05:35
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ 4-1 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Μία μέρα μετά την επιστροφή από την Ζυρίχη και το φιλικό με το Κατα΄ρ, η δουλειά στου Ρέντη ενόψει της έναρξης της σεζόν συνεχίστηκε. 

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στο Κατάρ ακολούθησαν  χαλαρό πρόγραμμα και οι υπόλοιποι έπαιξαν φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 4-1 υπέρ της πρώτης ομάδας και τους Χάρα, Κολοβό (2) και Πουλίδο να σκοράρουν. Για την ομάδα Κ19 σκόραρε ο Βέργος. Πιο δημιουργικό ρόλο είχε ο Μανιάτης, ο οποίος παίζοντας σε έναν πιο «ελεύθερο» ρόλο από «καθαρό εξάρι» τα πήγε πολύ καλά, μοιράζοντας και ασίστ. Στα θετικά για τον Μάρκο Σίλβα η παρουσία του Φορτούνη, για ένα ημίχρονο, στο φιλικό, με τον νεαρό άσο να δείχνει ότι μπαίνει άμεσα σε φουλ ρυθμό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Μανιάτης, Τζανδάρης, Κολοβός, Ντοσεβί, Πουλίδο, Χάρα. Αγωνίστηκαν και οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ζντιέλαρ, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Σάλιακας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Γιαννιώτης, Σάλιακας, Ρέτσος, Βατουσιάδης, Τόλι, Πλέγας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Λάτσι, Ανδρούτσος, Βέργος. Αγωνίστηκαν και οι Καπίνο, Γαβαλάς και Κουγιός.

Με θεραπεία συνέχισε ο Τσόρι Ντομίνγκες. 

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό και επανέρχονται στο γήπεδο τη Δευτέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ