2015-08-15 15:36:06
Φωτογραφία για Κάθειρξη 10 ετών σε 25χρονη υπάλληλο γηροκομείου που ασελγούσε σε ηλικιωμένους
Η Christina Sethi, μία 25χρονη υπάλληλος γηροκομείου στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση υπέργηρων ενοίκων του κέντρου στο οποίο εργαζόταν. Η νεαρή από το Τορκί φέρεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε πέντε ευπαθείς ηλικιωμένους, ηλικίας από 80 ετων έως 101 ετών! Τα αδκήματα διαπράχθηκαν στο γηροκομείο κατά τη διάρκεια της βραδινής βάρδας. Τότε η καταδικασθείσσα ασελγούσε στα θύματά της που ήταν ανήμπορα να αντιδράσουν και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες πράξεις της προκειμένου να στείλει στη συνέχεια το υλικό στον φίλο της.

Μεταξύ των θυμάτων της 23χρονης περιλαμβάνονταν δύο γυναίκες (μία εκ των οποίων έπασχε από άνοια) και ένας άντρας τον οποίο επέλεξε επειδή, λόγω Αλτσχάιμερ, δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να θυμηθεί την επίθεση.

Ενώπιον του δικαστηρίου, η 25χρονη ομολόγησε την ενοχή της για πέντε ξεχωριστά περιστατικά που σημειώθηκαν στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων την εποχή που εργαζόταν εκεί, δηλαδή μεταξύ του Ιανουαρίου του 2014 και του Μαΐου του 2015.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, την παράνομη δράση της 25χρονης κατήγγειλε στις αρχές ένας άνδρας, ο οποίος βρήκε ορισμένα από τα βίντεο τα οποία είχε τραβήξει η ίδια σε έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή που αγόρασε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ