2015-08-15 19:56:07
Φωτογραφία για Σκότωσε τον σκύλο σέρνοντας τον στην άσφαλτο στο Χανόπουλο Άρτας
Το σώμα του σκύλου που στην κυριολεξία είχε λιώσει στην άσφαλτο βρήκε στην άκρη του δρόμου το πρωί της 4ης Αυγούστου ένας κάτοικος της Άρτας στο χωριό του ..

Χανόπουλου. Το κορμί του ζώου ήταν γεμάτο αίματα, καμένο από την τριβή ενώ γύρω από το λαιμό του ο βασανιστής του το είδε δέσει με σχοινί.

Ο άνθρωπος έβαλε το σκυλί, που ψυχορραγούσε, στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου του και για να το σώσει το μετέφερε στο Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων. Εκεί ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άρτας και η πρόεδρος του Μαρία Τζουβάρα – όπως εξήγησε στo zoosos.gr – κάλεσε αμέσως τους υπεύθυνους του Δήμου Αρταίων αλλά και την κτηνίατρο.

Επί τόπου έσπευσε η κτηνίατρος Βασιλική Αλέξη η οποία δεν κατάφερε να απαλύνει τους φρικτούς πόνους του ζώου και αυτό γιατί μέχρι να φτάσει το σκυλί είχε εκπνεύσει αφού τα τραύματα του ήταν πολύ σοβαρά.

Το έδεσε και το έσυρε με όχημα στην άσφαλτο για να το σκοτώσει.

Στο Α.Τ. Άρτας κατατέθηκε καταγγελία κατ’ αγνώστου αν και η κα Τζουβάρα είναι βέβαιη ότι κάποιος θα είδε τον δράστη να σέρνει το ζώο με το Ι.Χ. ή την μοτοσυκλέτα του εκείνο το πρωί αλλά δυστυχώς τον καλύπτει με την σιωπή του.

Οι φωτογραφίες, που τράβηξε και έστειλε στο zoosos.gr η κτηνίατρος κα Αλέξη, είναι αδιάψευστος μάρτυρας και αυτού του εγκλήματος. Ο σαδιστής δολοφόνος του ζώου κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ