2015-08-15 21:22:05
Φωτογραφία για Τα Android έγιναν θεοί του Ολύμπου... [photo]
Μετά το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα και το Ντουμπάι, η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπήσει σύντομα στη Θεσσαλονίκη... η οποία θα φιλοξενήσει πρώτη φορά το μεγαλύτερο συνέδριο που αφορά το λογισμικό Android!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη τα «ανθρωπάκια» του λογισμικού έχουν μετατραπεί σε... θεούς του Ολύμπου, ενώ το συνέδριο με την ονομασία «Droidcon», που έχει ως αντικείμενο όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το Android, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο (από τις 10 του μήνα και για λίγες ημέρες) με συνδιοργανωτές την κοινότητα προγραμματιστών της Google στη Θεσσαλονίκη (GDG Thess), και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης «ΝΟΗΣΙΣ». Στο έκτο κατά σειρά τεχνολογικό event θα δώσουν το «παρών» και θα μιλήσουν για καινοτόμες τεχνολογίες προγραμματιστές και εκπρόσωποι κορυφαίων εταιριών, όπως είναι οι Google, Intel, JetBrains, Pollfish και Avast!


Την έμπνευση να δημιουργήσουν το δωδεκάθεο με Android bots είχαν οι εθελοντές της ομάδας GDG Thess.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να σηματοδοτήσουν, όπως λένε, την «άφιξη» της πολύ σημαντικής στον χώρο της τεχνολογίας διοργάνωσης που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια του Droidcon Greece στους χώρους του «ΝΟΗΣΙΣ» έχουν προγραμματιστεί δύο παράλληλες εκδηλώσεις: έκθεση με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με τίτλο «Droidcon sandbox expo» (από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου), και η δράση «Droidcon4kids» που έχει σκοπό να εμπνεύσει τα παιδιά και τους εφήβους να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν με την τεχνολογία.

Το «Droidcon Pitch Arena», στο οποίο προγραμματιστές θα μιλήσουν για τις ιδέες τους, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΑΦΕΛΑΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ