2015-08-16 09:40:10
Φωτογραφία για ΜΕΤΡΑΕΙ... ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει σταθεί πολλές φορές άτυχος με τους τραυματισμούς του, αλλά η αποθεραπεία του πηγαίνει πολύ καλά και θα επιστρέψει στα παρκέ εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει στον Ολυμπιακό.

O 21χρονος φόργουορντ τω ερυθρόλευκων στις 10 Ιουλίου υποβλήθηκε την στην Πορτογαλία σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης Os Trigonum αριστερού αστραγάλου από τον Ολλανδό καθηγητή Dr. C. Niek van Dijk και το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογιζόταν στις 6-8 εβδομάδες, όπως σας είχμαε ενημερώσει. Επίσης από τον Ιωάννη είχαν αφαιρεθεί η πλάκα και οι βίδες που του είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ώστε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας των ερυθρόλευκων στην Ιταλία.

Η αποθεραπεία του Παπαπέτρου, όμως, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ο παίκτης έχει αρχίσει να... μετράει αντίστροφα, ώστε να επανέλθει στην ενεργό δράση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν την πρώτη τους φετινή προπόνηση την Τρίτη (18/8) στο ΣΕΦ, ενώ σε 10 με 15 ημέρες ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να πατήσει εκ νέου παρκέ.

O νεαρός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα... στοιχήματα των ερυθρόλευκων - οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στις δυνατότητές του - καθώς ο «Παπι» μαζί με τον Ματ Λοτζέσκι είναι οι μοναδικοί.... καθαρόαιμοι σμολ φόργουορντ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν και στο «3» μπορεί να αγωνιστεί και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ