2015-08-17 14:04:16
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ...
Η θωράκιση του κέντρου άμυνας είναι αυτήν την στιμή η μεταγραφική... προτεραιότητα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Μάρκο Σίλβα έχει εγκαταλείψει την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμα επιθετικού.

Το αντίθετο αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό του τη μεταγραφή και άλλου φορ περιοχής.

Φυσικά αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση των δύο κεντρικών αμυντικών και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα κοιτάξουν και για έναν ακόμα επιθετικό, με τον Σίλβα να έχει στα υπ' όψιν του... αρκετές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει πάντως να βιάζεται και πιθανόν η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού μπορεί να μετατεθεί και για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Στο Λιμάνι λοιπόν έχουν στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό την απόκτηση και επιθετικού και αν οι ερυθρόλευκοι πάρουν κι άλλο φορ, τότε από τον Ολυμπιακό θα αποχωρήσει ένας εκ των Χάρα - Πουλίδο.

Αυτός πάντως που έχει περισσότερες πιθανότητες... παραμονής είναι ο Πουλίδο γιατί στον Ολυμπιακό θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον Μεξικανό επιθετικό που με τόσο... κόπο απέκτησαν!

Ο Χάρα σαφώς κι έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει κι άλλον σέντερ φορ, τότε ο Αργεντίνος μάλλον θα αποχωρήσει από το Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ