2015-08-17 16:41:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Δωρεά στη μνήμη της Νεφέλης Σπηλιοπούλου στην Κιβωτό της Αγάπης από τους Πολίτες εν Δράσει και την Κοινο_τοπία
Οι Πολίτες Εν Δράσει εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για την απώλεια της Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου εκλεκτού τέκνου των μελών και φίλων του συλλόγου Γιώργου Σπηλιόπουλου και Σοφίας Γαρουφαλή ευχόμενοι δύναμη και κουράγιο στους γονείς και την οικογένειά της.

Η απώλεια όμως είναι όλης της κοινωνίας που έχασε ένα εξαιρετικό κορίτσι, ένα ευγενικό, δημιουργικό και ανοιχτόμυαλο ακαδημαϊκό πολίτη που είχε όλα τα εχέγγυα κοινωνικής προσφοράς.

Όλοι όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό άτομο. Προσωποποιούσε την ελπίδα του αύριο για τον τόπο μας. Την ελπίδα που έχει ανάγκη η πόλη μας, η πατρίδα μας από νέους πολίτες σαν τη Νεφέλη.

Οι Πολίτες Εν Δράσει σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr καταθέτουν στη μνήμη της αξιολάτρευτης Νεφέλης το ποσό των 600€ στο ίδρυμα ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ γαλήνη αναπήρων παιδιών σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΟΚ ΜΕ ΛΑΦΑΓΙΕΤ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΟΚ ΜΕ ΛΑΦΑΓΙΕΤ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ