2015-08-17 18:19:45
Φωτογραφία για Ε. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2010
Οι εκλογές θα μας οδηγήσουν πίσω στο 2010, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». Όπως καταγγέλλει, ο Πρωθυπουργός επιδιώκει να λύσει ένα εσωκομματικό πρόβλημα, δυναμιτίζοντας την πορεία της χώρας. «Σκέφτεται ότι θα κάνω εκλογές, θα είμαι πάλι πρώτος, θα περιορίσω τους αντάρτες, θα αλλάξω την Κωσταντοπούλου, και αν βγουν οι ΑΝΕΛ θα ξανακάνω κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ αλλιώς με κάποιον άλλο» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης. «Είναι μεγάλος πολιτικός τυχοδιωκτισμός για να λύσεις ένα εσωκομματικό, προσωπικό πρόβλημα να προσφύγεις στο λαό εις γνώση σου ότι θα χρειαστείς και άλλα επώδυνα μέτρα» τονίζει εν συνεχεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εκλογές σημαίνουν νέο μνημόνιο, καθώς η οικονομία θα επιδεινωθεί εκ νέου, αναγκάζοντας τους δανειστές να επιβάλλουν νέα μέτρα λιτότητας, τα οποία θα «φορτωθούν» στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων. «Θα χαθεί πολύτιμος χρόνος» συνεχίζει, υπερθεματίζοντας ότι: «Όποιος και να έρθει στην κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα για να μπορέσει η οικονομία να πάρει μπροστά». «Θα αντιμετωπίσουμε ένα σκηνικό παρόμοιο με αυτό του 2010» προειδοποιεί χαρακτηριστικά.

«Οι υπουργοί της κυβέρνησης με την εκλογολογία δημιουργούν αστάθεια» επισημαίνει καταλήγοντας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ