2015-08-17 19:20:57
Φωτογραφία για ΠΟΙΑ ξανθιά της showbiz ντύνεται νυφούλα τον Οκτώβριο; [photo]
Γαμήλιες καμπάνες το φθινόπωρο για τη... Στέλλα Μπεζαντάκου. Η τραγουδίστρια θα ντυθεί νύφη τον Οκτώβριο στο πλευρό του αγαπημένου της Χρήστου Γκίκα και ήδη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες.

Η Στέλλα έγινε γνωστή αρχικά ως μοντέλο, ωστόσο αξιοποίησε τη δημοφιλία της στο ριάλιτι εγκλεισμού «Bar» του Mega ζώντας για ένα μεγάλο διάστημα στο έπακρο τη δημοσιότητα με εξώφυλλα, συνεντεύξεις, τηλεοπτικά αφιερώματα και gossip δημοσιεύματα.

Μάλλον χόρτασε νωρίς από την υπερέκθεση και την ανάλυση της ζωής της σε φωτογραφικά καρέ και γύρισε την πλάτη της σε όλα κάνοντας άλλου τύπου επιλογές. Αδιάφορη για λούσα, απορεί για τις παλιές γνωστές της, που δυσανασχετούν επειδή η κρίση τούς

στέρησε τα φιρμάτα ρούχα και τις ακριβές ετικέτες. Η ίδια επέλεξε να ζει με τον αγαπημένο της σε ένα κτήμα μακριά από την πόλη, έχοντας νοικιάσει το κουκλίστικο σπίτι της στη Γλυφάδα. Εκεί περνά τον καιρό ασχολούμενη με την εκπαίδευση σκύλων και καλλιεργώντας βιολογικά είδη στο μποστάνι της.


Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνει έναν Αύγουστο χωρίς διακοπές, κάνοντας μπάνιο στο Λαγονήσι και όχι σε κάποιο κοσμικό νησί ή θέρετρο. Ο λόγος; Η Στέλλα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Χρήστο και είναι απασχολημένη με τις προετοιμασίες του γάμου τους. Θα είναι μεν κάθε άλλο παρά κοσμικός, όμως ονειρεμένος και γιορτή ενός μεγάλου έρωτα που κρατά έξι χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στάση ζωής

Για τη Στέλλα η αποχή από τα φώτα έχει να κάνει με την επίγνωση ενός συστήματος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως αναλώσιμους, για τον Χρήστο Γκίκα όμως πρόκειται για στάση ζωής. Ο γάμος θα γίνει τον Οκτώβριο σχεδόν μυστικά. Πολλοί λίγοι φίλοι και συγγενείς θα ευχηθούν στο αντισυμβατικό ζευγάρι, που η αγάπη του είναι μεγαλύτερη απ' όλες τις δεξιώσεις του κόσμου. Και έζησαν αυτοί καλά και μαζί ακόμη καλύτερα!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ