2015-08-18 00:51:23
Φωτογραφία για ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Για τους στόχους του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε η Όλγα Χατζηνικολάου στον "Sport24Radio 103,3".

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου στην Α1 μπάσκετ γυναικών. Ελπίζω σε ένα όμορφο ταξίδι με αίσιο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να κατακτήσω τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα», είπε αρχικά.

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα είναι αποτυχία να δεν κατακτήσουμε και τα δύο. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν δουλέψουμε, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Για το τι μπορεί να πει στον κόσμο της ομάδας: «Θα πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσφέρουμε θέαμα, ώστε ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Η είκονα που έχω στο μυαλό μου είναι ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση τ ου πρωταθλήματος».

Για τους βασικούς αντιπάλους του Ολυμπιακού: «Μετά από εμάς είναι ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι καλό για εμάς. Θα ευχαριστηθούμε περισσότερο να κατακτήσουμε τίτλους κόντρα στον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ