2015-08-18 10:28:18
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!»
Ο Τούρκος δημοσιογράφος της «Milliyet», Σερντάρ Σαριντάγκ μίλησε στο "gazzetta.gr" για την μετακίνηση του Μάνουελ Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό από την Σίβασπορ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

«Ο Μάνουελ Ντα Κόστα είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο τούρκικο πρωτάθλημα.Φυσικά, οι Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρθηκαν γι'αυτόν αλλά όταν οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι της χώρας θέλουν έναν παίκτη από το πρωτάθλημα, ανεβαίνει πάρα πολύ η τιμή του.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν μας εξέπληξε αφού ο Ντα Κόστα έχει παίξει σε ομάδες όπως οι Γουέστ Χαμ, Φιορεντίνα, Αϊντχόφεν, Σαμπντόρια και Λοκομοτίβ Μόσχας. Πιστεύω ότι θα πετύχει στην Ελλάδα.

Εχω παρακολουθήσει μερικά ματς του Ολυμπιακού, επίσης είδα και το φιλικό με την Μπεσίκτας. Ο Μάνουελ Ντα Κόστα θα ταιριάξει στον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας».

Στην ερώτηση για το ποια στοιχεία τον χαρακτηρίζουν, απάντησε : 

«Επίσης, ο Μάνουελ Ντα Κόστα είναι πολύ καλός όταν σουτάρει. Αν και είναι πολύ ψηλός (1.92) είναι γρήγορος και ξέρει πολύ καλά να χρησιμοποιεί το κεφάλι του και έχει πολύ καλές τοποθετήσεις όταν αμύνεται. Μπορεί εύκολα να παίξει σε 25 με 30 ματς. Αν ήμουν πρόεδρος της Σίβασπορ δεν θα τον πουλούσα ποτέ. Είναι ένα πραγματικά πολύ καλό στόπερ, που ξέρει πολύ καλά να σκοράρει. Αποτελεί μια καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Το μόνο που μπορεί να προσμετρηθεί ως μείον του είναι ότι μερικές φορές μιλάει παραπάνω στους διαιτητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ