2015-08-18 18:18:32
Φωτογραφία για ΒΟΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ
ΠΑΣΟΚ: Άλλη μία κυβίστηση Τσίπρα 

η ιδιωτικοποίηση των 14 αεροδρομίων

Έντονα επέκρινε την κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την απόφασή της να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησης 14 αεροδρομίων της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας σε συνεργάτες του επεσήμανε: «Η κυβέρνηση αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στην παραχώρηση των 14 αεροδρομίων, όπως ακριβώς είχε αποφασίσει και η προηγούμενη κυβέρνηση. Τότε είχε καταγγείλει την απόφαση ως ύποπτο ξεπούλημα, τώρα την υιοθετεί ως επωφελή και σημαντική συμφωνία. Θα μπορούσε βέβαια να είχε ζητήσει και συγγνώμη αλλά πού να βρεθεί ντροπή...».

Επίσης, για άλλη μια παραπλάνηση και άλλη μια κυβίστηση του κ. Τσίπρα έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή την οριστικοποίηση της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport. «Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε σήμερα με την υπογραφή τεσσάρων Υπουργών της τη σύμβαση παραχώρησης για την ιδιωτικοποίηση 14 Περιφερειακών αεροδρομίων» σημείωσε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε: «Ο ελληνικός λαός θυμάται βέβαια τις ηρωικές κορώνες του  ίδιου του κ. Τσίπρα πριν και μετά τις εκλογές. Άλλη μια κυβίστηση του Πρωθυπουργού και του Σύριζα».


Ας σημειωθεί ότι τη γερμανική εταιρεία Fraport ελέγχουν με: 

31,35% το ομόσπονδο κρατίδιο της Κεντρικής Γερμανίας Έσση 20,02% το εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο της Έσσης 8,45% ο γερμανικός αερομεταφορέας Lufthansa 4,87% η αυστραλιανών συμφερόντων RARE Infrastructure Limited Το υπόλοιπο 35,31% βρίσκεται στην ελεύθερη αγορά.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ