2015-08-18 20:37:11
Φωτογραφία για ΑΘΗΝΑΙΟΥ : ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Αποφασισμένος ν’ αφήσει και το δικό του... αποτύπωμα στις μελλοντικές επιτυχίες του Ολυμπιακού δήλωσε στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ερυθρόλευκων ο Γιάννης Αθηναίου.

Έτοιμος να κάνει τα πάντα για να γίνει σημαντικό στέλεχος του Ολυμπιακού δήλωσε ο νεοαποκτηθέντας παίκτης των ερυθρόλευκων.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο Έλληνας γκαρντ εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει και τη δική του σφραγίδα στον Θρύλο.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και βλέπω αυτό το άλμα στην καριέρα μου ως τεράστια ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θέλω να δώσω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να γίνω κομμάτι αυτούς του τεράστιου συλλόγου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις, σημείωσε: «Βρήκα πολύ οικογενειακό κλίμα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού της ομάδας, αυτό που την κάνει να πρωταγωνιστεί πάντα».


Ερωτώμενος, δε για το αν σκοπεύει να… αράξει στον Ολυμπιακό μετά τις αλλαγές αρκετών ομάδων, απάντησε: «Είναι καλή ευκαιρία να γίνει το λιμάνι που θα μείνω. Όταν φτάνεις στην κορυφή, αυτό που θέλεις είναι να καθιερωθείς. Πέρασα από τέσσερις ομάδες τα δυο τελευταία χρόνια, κράτησα τα θετικά, έγινα καλύτερος από τα αρνητικά και πήρα κάποιες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι να πρωταγωνιστεί πάντα και σε όλα τα επίπεδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ