2015-08-19 15:37:42
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες... σκέψεις ενδεκάδας από τον Μάρκο Σίλβα!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες εκτιμήσεις Τα γκολπόστ των ερυθρόλευκων θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σε ό,τι αφορά το δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού, ο Σίλβα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι Αυλωνίτης και Σιόβας.

Πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα του Θρύλου έχει και ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος έκανε πολύ καλά παιχνίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης των ρυθρόλευκων, ο Σίλβα έχει καταλήξει στην επιλογή του Αρτούρ Μασουακού.

Η διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι 4-2-3-1 και στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Μπουχαλάκης. Ο Σέρβος θα είναι ο αμυντικός μέσος, ενώ ο νεαρός Ελληνας άσος θα είναι το... «οχτάρι» των ερυθρόλευκων, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.


Επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν ο Φελίπε Πάρντο και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ και ο Ισλανδός σέντερ φορ θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Θρύλου στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Πάρντο θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Φινμπόγκασον θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων.

Στο αριστερό «φτερό» της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού θα παίξει ο Τζίμι Ντουρμάζ, ενώ σε ό,τι αφορά τον Κώστα Φορτούνη, ο νεαρός μέσος θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ, παίζοντας πίσω από τον Φινμπόγκασον.

Το πιο πιθανό είναι οι νεοαποκτηθέντες Ντα Κόστα και Σεμπά να μείνουν εκτός αποστολής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ