2015-08-19 17:07:37
Φωτογραφία για Ουγγαρέζος - Γουίλιαμς: Οι διακοπές τους με τον Λιάγκα και Σκορδά [photos]
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς... είναι μαζί εδώ και 7 μήνες. Το ζευγάρι αν και είναι αχώριστο, προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ για να προφυλάξει την σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους τις είδαμε πριν από δύο μήνες, όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κάτω από το σπίτι του παρουσιαστή.

Το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου ο Δημήτρης βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην Τήνο, όπου κάνουν διακοπές ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος, ήταν και η σύντροφος του μαζί.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ», το ζευγάρι πέρασε ένα διήμερο στην Μύκονο στο σπίτι της Χριστίνας Πολίτη η οποία τους το είχε παραχωρήσει και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15 Αυγούστου έφτασε στην Τήνο.

«Ο Δημήτρης προσκύνησε στην Παναγία, όπως κάνει κάθε χρόνο. Έχει βαφτιστεί σε αυτή την εκκλησία και είναι τάμα των γονιών του. Ο Γιώργος και η Φαίη γνώρισαν πρώτη φορά την Ιλένια από κοντά και ενθουσιάστηκαν. Τους ξενάγησαν σε γραφικά μέρη του νησιού και το βράδυ του Σαββάτου δείπνησαν όλοι μαζί σε ταβέρνα στο χωριό Σμαρδάκιτο» αποκάλυψε πηγή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ