2015-08-19 23:15:38
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Ο Βίτορ Περέιρα επέστρεψε στην Αθήνα, αυτή τη φορά με την αποστολή της Φενέρ για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Ατρόμητο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε φυσικά και στον Ολυμπιακό... 

Αναλυτικά:

«Η ποινή είναι ποινή. Εγώ είμαι δίπλα στην ομάδα (σ.σ θα ‘ναι στην εξέδρα ως τιμωρημένος). Έχει προετοιμαστεί εδώ και μια εβδομάδα. Έχουμε να κάνουμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο, που ξέρει να αμύνεται, με γρήγορους επιθετικούς. Θεωρώ όμως ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα βγούμε νικητές από το παιχνίδι.

Σε αυτό το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων θα έπρεπε να είναι καλύτερο το χορτάρι. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα διορθωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε έρθει εδώ να νικήσουμε.

Είμαι συγκεχυμένος, μπερδεμένος. Γύρισα σε μια χώρα που ήμουν 6 μήνες. Από τη μία ακούω Τούρκικα από την άλλη Ελληνικά. Έχω κάνει πολλούς φίλους. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις αφού πήρα και το νταμπλ με την Ελλάδα. Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και πήγα σε μία άλλη. Ξέρω καλά τον Ατρόμητο. Αύριο το βράδυ θα ζήσουμε ένα ωραίο βράδυ, μια χαρά ποδοσφαίρου.


Ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει πολύ γρήγορους παίκτες και καλή επίθεση. Πέρυσι προσπάθησα να τους παίξω πιο γρήγορα με τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Αύριο θα παίξουμε διαφορετικά. Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και τον κόσμο στον πλευρό μας. Εδώ όμως είμαστε εδώ για τη νίκη και έχουμε την εμπειρία να την πάρουμε».

Απ' την πλευρά των παικτών, ο εξίσου γνώριμός μας, Μπρούνο Άλβες, ανέφερε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η αντίπαλη ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο στόχος μας είναι η νίκη, αν και αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Όταν υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, βγαίνει πιο καλό αποτέλεσμα. Μέσα στη Φενέρ υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και μέσω αυτού θα νικήσουμε, αφού για αυτό ήρθαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ