2015-08-20 15:04:16
Φωτογραφία για Έρχεται ο Μίλτος Πασχαλίδης για μία live εμφάνιση στην Πάτρα
Τα είκοσι του χρόνια στον χώρο της μουσικής και της προσωπικής δισκογραφίας γιορτάζει το φετινό καλοκαίρι ο συμπαθής ερμηνευτής και τραγουδοποιός από την Καλαμάτα Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος αναμένεται όπως διαβάσαμε στο σάιτ tranzistoraki.com, να έρθει στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 στον «Φάρο», κάτω από το ναό του Αγ. Ανδρέου.

Όπως έχει γράψει το elculture.gr, για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνοντας αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, το γιορτάζει με μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών. Ήδη πραγματοποίησε στις αρχές του καλοκαιριού, στις 5 και 7 Ιουνίου, στο θέατρο Βράχων δύο συναυλίες παρέα με φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους, όσοι συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.


Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες -κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες, όπως έγραψε το elculture.gr.

Καλεσμένοι σε εκείνη τη γιορτή ήταν μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, η Γιώτα Νέγκα, ο Νότης Μαυρουδής, κ.α.

Τίτλος της συναυλίας του είναι «Ότι αγαπάς δεν τελειώνει».

Πριν την Πάτρα ο Μίλτος Πασχαλίδης θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση στις 4/9 στο γειτονικό Αγρίνιο στο νεανικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ