2015-08-21 13:56:05
Φωτογραφία για «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»
Αισιόδοξος δηλώνει ο  προπονητής του τμήματος ιστιοπλοΐας του Θρύλου, Νίκος Χρυσός για την παρουσία των αθλητών της ομάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας laser 4.7 :

 «Οι αθλητές μας είναι μικροί σε σχέση με την κατηγορία και τους υπόλοιπους αθλητές (2000 ο πιο μεγάλος δικός μας αθλητής και το ανώτερο όριο είναι για αθλητές γεννηθέντες μέχρι και 1998 να μπορούν να λάβουν μέρος). Στόχος της ομάδας, στην κατηγορία των Παίδων (μικρή κατηγορία) είναι να διακριθούμε στην πρώτη 3αδα και στην κατηγορία των Εφήβων (μεγάλη κατηγορία) να μπορέσουμε να μπούμε στην πρώτη 10αδα.

Στόχο φυσικά αποτελεί η διάκριση και μια από τις 3 πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανάμεσα σε πάνω από 90 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι αθλητές μας βρίσκονται μέσα στους 4 πρώτους του συνόλου θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (31-6/9/2015) που θα διεξαχθεί στη Σερβία. Στην κατηγορία των κοριτσιών είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς έχουμε λιγότερες εμπειρίες και πάμε για το καλύτερο δυνατό.


Η ομάδα προετοιμαζόταν όλο τον χειμώνα για τον αγώνα αυτό και βρισκόμαστε στο κατάλληλο επίπεδο για να αντιμετωπίσουμε ισάξια τους υπόλοιπους αθλητές της κατηγορίας μας. Δεν γνωρίζουμε το μέρος που θα αγωνιστούμε για αυτό θα πάμε δυο μέρες πριν για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τα «μυστικά» της περιοχής.

Οι αγώνες ξεκινούν 24 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 26 με την σειρά των αγώνων να έχει ως εξής: συνολικά 9 κούρσες μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής και φυσικά εύχομαι να είναι ένας από τους δικούς μας αθλητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ