2015-08-21 22:46:16
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων και της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Μεγάρων στην 7η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΗ
Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ    συνδιοργανώνει με την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων εκθεσιακό περίπτερο στα πλαίσια της 7ης Έκθεσης Μεγάρων γη , στις 28 , 29 , 30 & 31 Αυγούστου 2015 στο Αλσύλλιο Θεόγνιδος , για 4η συνεχόμενη χρονιά για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μικρούς & μεγάλους για τους κινδύνους στο δρόμο με όχημα αλλά και ως πεζός .

Στην προσπάθειά μας αυτή εξασφαλίσαμε για πολλοστή φορά την στήριξη του Δήμου Μεγαρέων , της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΜΕ. , της Τροχαίας Μεγάρων , του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων , της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) , της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) , της REACTION ΚΥΠΡΟΥ και άλλων κρατικών και μη φορέων .

Συγκεκριμένα το '' Εκθεσιακό Περίπτερο '' θα αποτελείται από μία Αψίδα ως είσοδος με τα λογότυπα των υποστηρικτών , χορηγών και διοργανωτών καθώς και το όνομα του περιπτέρου


ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

'' e- ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ''

Στο εσωτερικό του περιπτέρου θα υπάρχουν τέσσερα tablet συνδεδεμένα με ψηφιακή συσκευή προβολής (projector ) και θα προβάλλονται οι δραστηριότητες των tablet σε οθόνη (πανί) ύψος 2χ2 μέτρων που θα διενεργεί κάθε επισκέπτης του περιπτέρου μας .

Οι δραστηριότητες που θα λαμβάνουν χώρα στα tablet θα είναι ΤΕΣΤ ανάλογες με τις δοκιμασίες απόκτησης διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου , φορτηγού , δικύκλου αλλά και ποιες ποινές επιβάλλονται για κάθε παράβαση ενός οδηγού , επιβάτη ή πεζού . Εξειδικευμένα application θα προσφέρουν τις γνώσεις αυτές τόσο στους χρήστες των tablet όσο και στους λοιπούς επισκέπτες που θα μπορούν να '' απολαμβάνουν ΄΄ από τις γιγαντοοθόνες τα ΤΕΣΤ αυτά .

Στους '' επιτυχόντες '' και μη θα τους προσφέρετε ένα αυτοκόλλητο ανάλογα με το αποτέλεσμα .

Στον ευρύτερο χώρο θα τοποθετηθεί προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά από 2 έως 10 ετών όπου στους συμμετέχοντες θα απονέμεται '' Ενδεικτικό Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου '' .

Τέλος όπως και πέρυσι θα δίνεται σε κάθε μαθητή ΔΩΡΕΑΝ ένα τετράδιο (τύπου μπλε) με λογότυπα του '' περιπτέρου'' ώστε να το χρησιμοποιήσουν οι μικροί επισκέπτες μας στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2015-16 .

Αλλά και και μια όμορφη έκπληξη-εκδήλωση για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας με πολλά ΔΩΡΑ . Την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί παράσταση - θέατρο Σκιών '' Τάσος Γεωργίου''  με

θέμα '' Ο Καραγκιόζης Τροχονόμος '' ,

η είσοδος ΔΩΡΕΑΝ .
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΚΕΤ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΚΕΤ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ