2015-08-22 00:28:06
Φωτογραφία για Συρία: Ο Ισραηλινός στρατός σκότωσε 5 παλαιστίνιους μαχητές
Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε 5 παλαιστίνιους μαχητές σε αεροπορική επιδρομή που  στα όρη του Γκολάν, έπειτα από την επίθεση με πυρά ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από την πλευρά της Συρίας, που είχε ως αποτέλεσμα τους σφοδρότερους ισραηλινούς βομβαρδισμούς αφότου ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία πριν από τέσσερα χρόνια.

Ισραηλινός αμυντικός αξιωματούχος δήλωσε πως τουλάχιστον πέντε άνθρωποι που σκοτώθηκαν κατά τη σημερινή αεροπορική επιδρομή ήταν παλαιστίνιοι μαχητές, μέλη του υποστηριζόμενου από το Ιράν Ισλαμικού Τζιχάντ.

«Γνωρίζουμε τώρα ότι σκοτώθηκαν πέντε ή έξι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες του Ισλαμικού Τζιχάντ», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Πηγή του συριακού στρατού δήλωσε πως από την επιδρομή, που σημειώθηκε στις 10.30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), επλήγη ένα αυτοκίνητο σε χωριό των συριακών Υψιπέδων Γκολάν, σκοτώνοντας πέντε αμάχους. Η κρατική τηλεόραση, που επικαλέστηκε αυτήν την πηγή, μετέδωσε πως η επίθεση σημειώθηκε σε ένα χωριό κοντά στην Κουνέιτρα, κοντά στο κατεχόμενο από το Ισραήλ τμήμα του Γκολάν.


Το Ισραήλ εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της νύχτας σφοδρά πλήγματα εναντίον θέσεων του συριακού στρατού στη συνοριακή περιοχή σε αντίποινα για αυτό που υποστηρίζει το Ισραήλ πως ήταν ρουκέτες οι οποίες εκτοξεύθηκαν από τη Συρία μέσα στο Ισραήλ από τον Ισλαμικό Τζιχάντ.

Τα πυραυλικά πυρά προκάλεσαν πυρκαγιές αλλά δεν υπήρξαν απώλειες. Ο Ισλαμικός Τζιχάντ αρνήθηκε ότι ενεπλάκη στην επίθεση.

Από τους ισραηλινούς νυχτερινούς βομβαρδισμούς σκοτώθηκε ένας σύρος στρατιώτης και τραυματίστηκαν επτά, είχε δηλώσει νωρίτερα η ίδια πηγή του συριακού στρατού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ... (PHOTO)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ... (PHOTO)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ