2015-08-22 11:16:06
Φωτογραφία για Υπέρ της πρωτοβουλίας του ΕΕΑ η Ελληνική Ενωση Τραπεζών
Η θετική στάση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στην πρωτοβουλία του ΕΕΑ για βελτίωση του Πτωχευτικού Κώδικα και εφαρμογή της «Δεύτερης Ευκαιρίας» Την συμμετοχή και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στην πρωτοβουλία για αλλαγή και βελτίωση του Πτωχευτικού Κώδικα, με άμεση εφαρμογή της «Δεύτερης Ευκαιρίας» στους έντιμους πτωχεύσαντες επιχειρηματίες, δηλώνει ότι εξασφάλισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Όπως γνωστοποίησε το επιμελητήριο, η πρόεδρος της Ένωσης Λούκα Κατσέλη, σε επιστολή συμμετοχής στην πρωτοβουλία, δηλώνει ότι οι υφιστάμενες διαδικασίες για την εκκαθάριση πτωχευμένων επιχειρήσεων αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Θεωρεί επίσης ότι η υιοθέτηση της δεύτερης ευκαιρίας θα είναι προς όφελος, όχι μόνο της επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Αντίστοιχη εκδήλωση ενδιαφέροντος έχουν καταθέσει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Τειρεσίας ΑΕ, ενώ ολοκληρώνονται και οι συζητήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ