2015-08-23 00:54:25
Φωτογραφία για «ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ!»
Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νέα σελίδα της καριέρας του με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο αλλά και τους προσωπικούς του στόχους. 

Ο Πάρντο είπε αναλυτικά, για :

Τα συναισθήματά του για την πρεμιέρα : 

Νιώθω αγωνία και ανυπομονησία να αρχίσει το καινούριο πρωτάθλημα. Θέλω να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή η καινούργια χρονιά, ώστε να εκπληρωθούν οι επιθυμίες μας και όλοι οι στόχοι που έχουμε θέσει. Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η στιγμή. Θέλω να παίξω στο γήπεδό μας με την καινούρια μου ομάδα. Θέλω να παρουσιάσουμε ένα ωραίο παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να μοιραστούμε τη χαρά με τους φιλάθλους μας.

Τον στόχο του στον Ολυμπιακό και τις νίκες με θέαμα που ζήτησε ο Μάρκο Σίλβα : 

Φυσικά και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Δουλεύουμε και για τις νίκες, αλλά και για να παρουσιάσουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Οι στόχοι είναι σαφείς: να κερδίζουμε τίτλους και να είμαστε ξανά πρωταθλητές και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Τις φιλοδοξίες του : 

Περιμένω να έχω μία καλή χρονιά. Καλύτερη από αυτή που είχα πέρσι στην Μπράγκα. Θέλω να δείξω τον εαυτό μου. Να δείξω τα χαρακτηριστικά που έχω, να βάλω πολλά γκολ και να βοηθήσω όσο πιο πολύ γίνεται την ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ