2015-08-23 04:43:31
Φωτογραφία για Και άλλοι βουλευτές προσχώρησαν στη «Λαϊκή Ενότητα» υπό τον Λαφαζάνη - Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέντε ακόμη βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησαν στην κοινοβουλευτική ομάδα της «Λαϊκής Ενότητας». Ανάμεσά τους και ο Αχαιός Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Πρόκειται για τους:

Ιωαννίδη Ηλία του Λαζάρου, βουλευτής νομού Καβάλας

Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια του Γεωργίου, βουλευτής Β' Περιφέρειας Αθηνών

Κοδέλα Δημήτριο του Παναγιώτη, βουλευτής νομού Αργολίδος.

Σωτηρίου Ελένη του Δημητρίου,βουλευτής νομού Αττικής.

Χατζηλάμπρου Βασίλης του Σάββα,βουλευτής νομού Αχαΐας.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

«Λαϊκή Ενότητα» είναι το όνομα του πολιτικού σχηματισμού που συγκρότησαν 25 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίοι πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα. Σύμφωνα με την επιστολή προς το προεδρείο της Βουλής, πρόεδρος του σχηματισμού είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Οι 25 βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν είναι οι:


Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσάκος, Κώστας Ήσυχος, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Λαπαβίτσας, Δημήτρης Στρατούλης, Ευγενία Ουζουνίδου, Θανάσης Πετράκος, Στέφανος Σαμοΐλης, Αθ.Σκούμας, Ιωάννης Σταθάς, Αλεξάνδρα Τσανάκα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ελένη Ψαρέα, Θωμάς Κώτσιας, Αγλαΐα Κυρίτση, Βασίλης Κυριακάκης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Ιωάννα Γαΐτάνη, Λίτσα Αμανατίδου, Γιάννης Ζερδελής, Κώστας Δελημήτρος, Ηλίας Ιωαννίδης, Ζήσης Ζάννας και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Όπως όλα δείχνουν, η «Λαϊκή Ενότητα» είναι ο πολιτικός σχηματισμός που θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαφαζάνης θα μεταβεί στις 2 στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το κόμμα.

Ομάδα 25 βουλευτών υπέβαλε αίτημα ανεξαρτητοποίησης τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές αυτοί συγκροτούν πλέον νέα ανεξάρτητη Κοινοβουλευτική Ομάδα με την ονομασία «Λαϊκή Ενότητα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την σύσταση της νέας κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Βουλή ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Νωρίτερα σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να συμμετέχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ουτε ο Αχαιός βουλευτής Βασίλης Χατζηλάμπρου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ