2012-05-07 17:28:34
Φωτογραφία για Αποχωρεί και ο Δεσύπρης
Την αποχώρηση του από τα κοινά του Άρη δήλωσε μέσω του διαδυκτίου ο Τάσος Δεσύπρης.

Αναλυτικά :

«Φίλες και φίλοι του ΑΡΗ. Στις κρίσιμες τούτες ώρες που περνά η αγαπημένη μας ομάδα, αποτέλεσμα λαθών ΟΛΩΝ μας, προσπάθησα με αίσθημα ρεαλισμού και υπευθυνότητας, να ενώσω, να προσγειώσω και να ξυπνήσω συναισθήματα, συνειδήσεις, φλόγα και ΑΜΕΣΗ αντίδραση στα πλαίσια του ορθολογισμού και της ωμής και οδυνηρής πραγματικότητας. 

Προσπάθησα ταυτόχρονα να αντιληφθούμε ΑΠΑΝΤΕΣ ότι ο καταλογισμός ευθυνών ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και θα γίνει. Προέχει όμως η ΣΩΤΗΡΙΑ του ΑΡΗ, η οποία μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ αν αφήσουμε προς το παρόν στην άκρη όλα όσα μας χωρίζουν και λειτουργήσουμε με οδηγό το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ που μας ενώνει. 

Με λύπη μου, αφενός μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο, που τσουβαλιάζει συλλήβδην το Δ.Σ της Κ.Μ.Α, που έχει σοβαρότατες ευθύνες για την απαξίωση της, ευθύνες που έχουν να κάνουν με αδράνεια, έλλειψη αντανακλαστικών, πυγμής και αποτελεσματικότητας, ΧΩΡΙΣ όμως δόλο και κρυφούς σκοπούς και με ομοφωνία στην διαπίστωση του προβλήματος όπως αποδεδείχθηκε περίτρανα από την ανάγνωση των πρακτικών, με ανθρώπους που δεν πίστεψαν ΠΟΤΕ στην Κ.Μ.Α και την ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ συνειδητά, έχοντας εξ΄αρχής άλλα
. στο μυαλό τους όντας μάλιστα άλλοι εκλεγμένοι και άλλοι μισθοδοτούμενοι, και αφετέρου την χθεσινή δημόσια συμπεριφορά μέλους του Δ.Σ της Κ.Μ.Α προς το πρόσωπο μου διαπίστωσα  τα εξής : Δεν έχει γίνει αντιληπτό η δεν υπάρχει βούληση να γίνει αντιληπτό το μέγεθος και η αμεσότητα του προβλήματος από αυτούς που ΠΡΩΤΑ από όλους θα έπρεπε να γίνει. Το πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ παραμένει απλώς ένα σύνθημα.

Οι έριδες, η συνειδητή παρελθοντολογία, η ιδιοτέλεια, ο ακραίος εγωισμός, τα προσωπικά συμφέροντα, και ο ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ λόγος είναι τα κυρίαρχα κίνητρα και πρακτικές.

Βάσει των παραπάνω, νιώθω αδύναμος να προχωρήσω σε οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια για να βγει ο ΑΡΗΣ από το αδιέξοδο με αρωγό και καταλύτη τον λαό του. 

Το σύστημα αξιών μου, οι αρχές μου, το όποιο ήθος μου, και οι αντιλήψεις μου δεν βρίσκονται σε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ επαφή με τα αντίστοιχα που επικρατούν αυτή την στιγμή στις τάξεις της πλειοψηφίας των ταγών του συλλόγου.

Σε αυτό το περιβάλλον δεν έχω καμία θέση ως άνθρωπος, ως παράγοντας και ως ΑΡΕΙΑΝΟΣ.

Ευχαριστώ όλους όσους με το χειροκρότημα τους έδειξαν αποδοχή στα λεγόμενα και στις προθέσεις μου στην πρόσφατη Γ.Σ της Κ.Μ.Α. Με συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στον αγαπημένο μου σύλλογο.

Υ.Γ Σύντομα θα αναφέρω τι ακριβώς φοβόμουν αναγκαζόμενος να βγάλω τα προσωπικά και τα οικογενειακά μου στην φόρα. Πάντως σίγουρα όχι το σπίτι μου, τoν SUPER.3».  
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ