2015-08-23 18:45:07
Φωτογραφία για Δείτε πόσο είναι το κέρδος του δήμου Φαρσάλων από το παζάρι
Τέλος, προχθές, για το Παζάρι των Φαρσάλων, που διήρκεσε μία εβδομάδα και αποτελεί θεσμό για τα Φάρσαλα για περισσότερα από 400 χρόνια.

Οι χώροι που διατέθηκαν φέτος ήταν περίπου 200 και σύμφωνα με πληροφορίες τα έσοδα του Δήμου ήταν κοντά στα 80.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την εκτέλεση διάφορων έργων στην πόλη και επαρχία Φαρσάλων.

Σε επιτόπια έρευνα που έκανε η «Ε» στους χώρους του Παζαριού και σε επαφή που είχε με τους μικροπωλητές, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η κίνηση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και μόνο τα μαγαζιά που πουλούσαν χαλβά, παιχνίδια καθώς και το λούνα παρκ, τα πήγαν καλά.

Εν τω μεταξύ, από τον εμπορικό κόσμο της πόλης υπάρχει μεγάλη αντίδραση για το Παζάρι και πολλοί είναι υπέρ της κατάργησής του, διότι, όπως αναφέρουν, δεν εξυπηρετεί πλέον τον καταναλωτή. Ήδη στα καταστήματα των Φαρσάλων, παρά τις εκπτώσεις που ήταν υποτονικές, τις ημέρες του Παζαριού ο τζίρος τους έπεσε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα πολλοί καταστηματάρχες να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τα μόνα καταστήματα που κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα αυτές τις ημέρες ήταν οι ταβέρνες, τα φαστ φουντ, τα κλαμπ και τα καταστήματα που πουλούν χαλβά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΕ...  «ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ» Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΕ... «ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ» Ο ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ