2015-08-24 09:29:28
Φωτογραφία για «ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!»
Στη NOVA μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 3-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

«Γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες στο Καραϊσκάκη έχουν πιο αμυντική λειτουργία και ήμασταν προετοιμασμένοι. Προσπαθήσαμε από την αρχή να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πιέσουμε ψηλά, ώστε να τους κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γινόταν μέσα στην εστία τους.

Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε εν μέρει και στο δεύτερο σίγουρα μπήκαμε πιο δυνατά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Νομίζω ότι η πίεση ψηλά είναι ένα στοιχείο του προπονητή μας το οποίο δουλεύουμε από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Και ο καθένας από το δικό του πόστο προσπαθεί να το υλοποιήσει. Κάναμε φάσεις από το τρανζίσιον και την πίεση ψηλά και νομίζω ότι θα είναι ένα από τα δυνατά μας στοιχεία τη φετινή σεζόν». 

Για το δικό του γκολ, σχολίασε : «Το γκολ αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να περιμένω στην πρεμιέρα για τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε με δουλειά και να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά».

Για τα διαρκείας που έχουν κάνει "φτερά" από τον κόσμο του Θρύλου, είπε :  «Δείχνει την... δίψα που έχει ο κόσμος για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τα δίνουμε όλα για να τους δίνουμε χαρά και να τους φέρνουμε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και το γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ