2015-08-24 11:47:05
Φωτογραφία για Σκαγιοπούλειο: Τρόμος τα ξημερώματα για ηλικιωμένη και τον γιο της...
Μεγάλο ήταν το σοκ σήμερα τα ξημερώματα για μια ηλικιωμένη πατρινή και τον γιο της, οι οποίοι ξύπνησαν απότομα και είδαν δύο άτομα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, να αναστατώνουν τα πάντα, ψάχνοντας για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 47, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, κοντά στην εκκλησία του Απόστολου Παύλου.

Οι δύο δράστες «μπούκαραν» από τη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, αφού στην πολυκατοικία υπήρχαν σκαλωσιές, προφανώς για την ανακαίνισή της.

Η 83χρονη ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν οι δύο διαρρήκτες και με τις φωνές της αναστάτωσε όλη τη γειτονιά.

Περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους έντρομοι, αφού οι κραυγές της ηλικιωμένης ήταν πολύ δυνατές. Για τον λόγο αυτό ένας εκ των ληστών προσπάθησε να τη φιμώσει, προκαλώντας φθορές στο πρόσωπό της.

Οι δύο άνδρες, αφού ολοκλήρωσαν την πράξη τους, έφυγαν όπως ακριβώς ανέβηκαν στο διαμέρισμα, δηλαδή από τη σκαλωσιά.


Όταν κατέβηκαν, διέφυγαν χωριστά προς τα γύρω στενά, πετώντας τις κουκούλες που φορούσαν (full face). Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο, πέταξε τα γάντια του και ένα τσαντάκι που περιείχε ένα κατσαβίδι και μία σπάτουλα.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, ύστερα από κλήση που δέχθηκε, άνδρες της οποίας περισυνέλλεξαν τα αντικείμενα των ληστών, προκειμένου να σταλούν για εξέταση DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες ήσαν αδύνατοι και ο ένας φορούσε μαύρη μακριά μπλούζα και παντελόνι χρώματος γκρί, και ο συνεργός του μπουφάν σκούρο με ανοιχτόχρωμο παντελόνι.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι οι διαρρήκτες, άρπαξαν από το διαμέρισμα το ποσό των 340 ευρώ. Μάλιστα μέρος των χρημάτων βρισκόταν μέσα σε βιβλιάριο καταθέσεων, στο όνομα του γιου της ηλικιωμένης το οποίο επίσης πήραν μαζί τους.

Ωστόσο για τον πλήρη κατάλογο των κλοπιμαίων δεν υπήρχε σαφής εικόνα, αφού στο διαμέρισμα έφθασαν αργότερα αστυνομικοί της σήμανσης, οι οποίοι και ανέμεναν την ηλικιωμένη και τον γιό της να συνέλθουν από το αρχικό σοκ.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι διαρρήκτες-ληστές είναι αλλοδαποί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ