2015-08-24 14:46:09
Φωτογραφία για Δήλωση ΣΟΚ: Όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ανακουφίστηκα γιατί...
Για τη βαθιά σχέση αγάπης που είχε με τον Σάκη Μπουλά μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης και εξήγησε ότι, όταν πέθανε, αυτός ανακουφίστηκε, γιατί δεν άντεχε να τον βλέπει να παρακμάζει.

«Ο Σάκης ήταν πραγματικός αδερφός μου, και μερικές φορές είναι καλύτεροι οι αδερφοί που εν είναι εξ αίματος. Μεγαλώναμε μαζί, ο Σάκης ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος.

Γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν που μας καθόρισε η προσωπικότητα του Μάνου Χατζηδάκι. Δεν είχαμε λογοφέρει ποτέ, συμπράξαμε, δημιουργήσαμε σκεφτήκαμε, γράφαμε σκίζαμε. Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος ευγενής και καλλιεργημένος. Είχαμε τους δικούς μας κώδικες επικοινωνίας τόσο στο θέατρο όσο και στη ζωή. Όταν συναντιόμασταν ήταν η χαρά, και η διάθεση για ζωή», τόνισε στην εφημερίδα Αγορά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Όταν πέθανε ανακουφίστηκα γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω να παρακμάζει. Μόνο μια ώρα έπεσε σε κώμα και μετά έφυγε από τη ζωή. Όλα αυτά μου λείπουν. Με τον Σάκη δεν έκλαψα ούτε θα έκλαιγα ποτέ. Κάποτε που δεν είχαμε χρήματα και δουλεύαμε μεροδούλι μεροφάι είχαμε ορκιστεί ότι όποιος πεθάνει πρώτος θα πάρει τα χρήματα του άλλου. Στα τελευταία του μου είχε πει Γιάννη μάλλον θα πάρεις τα χρήματά μου κι εγώ του απάντησα ο προφορικός λόγος δεν ισχύει και ότι πρέπει να μου τα γράψει, και γελούσαμε», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ