2015-08-24 21:24:40
Φωτογραφία για Κύριε Λαφαζάνη, έχεις γράμμα από τον ελληνικό λαό... Να παραδώσουν τη βουλευτική τους έδρα οι αποχωρούντες βουλευτές...
Είναι ανέντιμο και ανήθικο κ. Λαφαζάνη να... αποχωρείς ως βουλευτής εν ενεργεία από ένα κόμμα, κάτω από τη σημαία του οποίου εκλέχθηκες.

Δικαίωμα σου είναι να είσαι αντίθετος κάποια στιγμή με τις αρχές και τις ενέργειες του κόμματός σου και είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις, αλλά αφού προηγουμένως παραδώσεις την βουλευτική σου έδρα στο κόμμα που εκλέχθηκες ως βουλευτής.

Οι πολίτες που σε ψήφισαν δεν είναι προσωπικά σου αντικείμενα να τα μεταφέρεις όπου εσύ επιθυμείς. Οι άνθρωποι αυτοί που σε τίμησαν με την ψήφο τους πρώτα ψήφισαν το κόμμα αυτό που τους εκφράζει και είναι της αρεσκείας τους και μετά έβαλαν σταυρό δίπλα στο όνομά σου για να τους εκπροσωπείς μέσα στο κοινοβούλιο. 

Ούτε σου εδήλωσε κανείς εξ αυτών ότι συμφωνούν μαζί σου όταν αποχωρήσεις από το κόμμα να σέρνεις και τη βουλευτική καρέκλα. Αυτό ισχύει για όποιονδήποτε βουλευτή εκλεγόμενο στο Α΄ ή Β΄ ή Γ΄ κόμμα που αποχωρεί και φεύγοντας παίρνει μαζί του την βουλευτική έδρα. Μέγα λάθος για όλους τους αποχωρούντες εν ενεργεία βουλευτές. 

Παραδώστε την βουλευτική σας έδρα γιατί ΔΕΝ σας ανήκει αποχωρώντας, και έχετε όλο το δικαίωμα να πολιτευθείτε σε όποιοδήποτε άλλο κόμμα επιθυμείτε, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε απ΄την αρχή, να πάτε δηλαδή στο νέο σας κόμμα ως υποψήφιοι βουλευτές και όχι ως βουλευτές με τις ψήφους πολιτών που ανήκοουν σε άλλο κόμμα και μετά την καταμέτρηση των σταυρών τα λέμε... Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ